El projecte Òmnia Verdum-Grup Muntanyès neix el 1999 com un projecte preventiu i socioeducatiu que treballa amb les noves tecnologies, entenent-les com un mitjà de millora i promoció de l’autonomia de les persones i un element de participació afavoridor de la cohesió social.

Es treballa seguint tres línies d’actuació: l’ús comunitari, la inserció social i laboral, i la formació. Seguint aquests eixos, es desenvolupen activitats per a totes les edats:

- Per als més grans es realitzen tallers d'iniciació a les TIC, l'ús d'internet i el correu electrònic, així com les activitats dels Dimecres Culturals, un espai socialitzador format per dones del barri i promogut pel Pla Comunitari de Verdum.

- El més menuts compten amb activitats lúdico-formatives (estímul de la lectoescriptura, jocs de càlcul, activitats causa-efecte, etc), mentre els infants poden venir al Reforç Escolar dues tardes a la setmana. Per als adolescents es duen a terme tallers d'edició gràfica i musical, més afins a les seves inquietuts.

A l'Aula de recerca de feina s'intenta millorar l'ocupabilitat dels usuaris, donant-los a conèixer els recursos laborals disponibles, i acompanyant-los en el procés de recerca de feina a través d'internet.

A més de totes aquestes activitats conduïdes, el Punt Òmnia disposa d'unes hores setmanals amb accés lliure per tal de garantir l'accés a les TIC en un barri on tothom no es pot permetre una connexió a internet, a més de ser un espai de resolució de dubtes i inquietuds tecnològiques.Projecte Òmnia Verdum-Grup Muntanyès
Ens ajudes?
COM A VOLUNTARI
Ens ajudes?
APORTACIÓ ECONOMICA
Ens ajudes?
COM A PATROCINADOR
ens ajudes?
projecte
juny 2011
el butlletí electrònic de la fundació pare manel
Per tenir més informació posa't en contacte amb nosaltres!!!
FUNDACIÓ PARE MANEL |
Español
Viladrosa, 98, baixos - 08042 BARCELONA | Tel/Fax: 93 276 17 66 | Mòbil: 680 919 450 · 670 297 805
newsletter@paremanel.org