Aquest matí a la guineueta el nostre benjamí jugaba un partit importantíssim contra el líder de la seva lliga un #FsMontcada que encara no había perdut cap punt a la lliga, després de un moments de confusos de si es jugaria el partit o no, per culpa de la pluja matinal ha donat començ el partit amb una mica de retard,  els nostres nois han sortit motivadisims, amb dos baixes al equip hem començat el partit,  els primers minuts el FS Montcada a tingut algunes ocasions de fer gol però el nostre porter #Victor i la defensa les han desbaratat,  després l’equip a començat a fer un bon joc fins aconseguir 1-0 que marca #EDGAR, abans de la mitja part el FS Montcada ha tingut 3 ocasions clares de poder empatar el partit però aquesta vegada el nostre porter #JUAN a sigut l’encarregat de parar les ocasions del rival per anar-se’n a vestidors amb 1-0 provisional, la segona part el equip  a sortit amb moltes més ganes i als 7 minuts guanyaven 3-0 amb gols de #JOSELITO després  de un contraatac i un molt bon gol de tir lliure de #ALAN, l’equip volia més i això a generat errors defensius que aprofitat el FS Montcada per anar retallant distàncies fins aconseguir l’empat a 3 en els últims minuts l’equip podia haber aconseguit la victòria però no a pogut ser.

Els jugadors i tècnics de l’equip benjamí agraeixen a els voluntaris de la Fundació Pare Manel a la qual perteneix L’AEB i els nens del centre obert que avui han vingut, el suport donat.