pekesEl passat dijous es va disputar un partit de lliga, aplaçat en el seu dia per pluja; entre els benjamins de l’AE Babar i el F.S Cet 10.

El partit va finalitzar amb la victoria local per 7 gols a 2.

A continuació, els seus entrenadors, Julián Sanz i Eloy León ens comentaven el següent:

“Partit cómode el que hem tingut avui. La primera part ens ha sortit del tot rodona, i aixó ha fet que es reflexés en el marcador del qual hem marxat al descans amb un parcial de 7 a 1 al nostre favor. Els nens han sortit motivadíssims i abans de cumplir-se 20 segons del partit ja ens havíem avançat al marcador amb un gol del nostre capità, Jesús Triguero, que ha fet un gran partit i ha sortit desde el primer minut amb moltes ganes.

Remarcar també l’actuació de Dani González, que ha fet 3 gols i altres tantes ocasions que no han acabat en gol.

Finalment felicitar a tot l’equip per aquesta victòria i seguir aprenent i disfrutant d’aquest esport tan maco com és el fútbol sala.”

Julián Sanz i Eloy León (monitors i entrenadors de l’equip benjamí)