734_FotoPer a mi tota frase feta, se’n fa pesadeta, però de part de tot el grup i, personalment, us ho voldríem desitjar!! Perquè també tota “frase feta” recull sentiments que estan presents tot l’any amb nosaltres, i que ens desitgem especialment a la gent que estimem.

Però no ho faig com si això depengués del atzar, com la loteria (que sí que desitjo que ens toqui una miqueta, no la grossa…). El bon any serà si seguim amb l’esforç i fent feina. Hem acabat el 2012 amb uns plantejaments i renovacions (potser millor dir actualitzacions, però no es problema de emprar una paraula o un altre..) que ens ha originat el treball fet al Pla Estratègic.

Als més grans ens costa una mica més (al menys a un servidor) però la il·lusió i la feina que fan/fem tots els que estem vinculats a la nostra Història fa que puguem mirar el 2013 amb força. Agrair-vos també la vostra presència, perquè amb tot els plantejaments i el follón que origina això del Pla Estratègic, m’heu rejovenit i renovat la confiança i la il·lusió que tinc i tenim amb tots els que esteu amb la nostra Història.

Una abraçada.

Manel Pousa, Pare Manel


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 14. Desembre 2012