El passat 28 de Març, com és habitual en les últimes 3 temporades, ens va visitar Rob Andrews, president d’USA Futsal. Acompanyat de 3 categories de jugadors/es de futbol sala base: Alevins, Infantils i Cadets.

Al Complex Esportiu Guineueta es van disputar 3 partits amistosos. Vam viure una tarda intensa de futbol sala on ambdues parts van quedar molt i molt satisfetes. A més, Rob i Nancy Andrews van fer regals als nostres jugadors i a l’entitat. Aquests eren material escolar i esportiu fruit de les donacions que han fet els pares i familiars dels jugadors nord-americans.

Per nosaltres és un plaer rebre la visita d’USA Futsal anualment, així com la col·laboració i el lligam tan estret que tenim. No només en aquest esdeveniment, sino durant l’any quan som convidats al torneig internacional “World Futsal Cup” organitzat a Blanes amb els millors equips de futbol sala base de molts països del món. A part també de la oportunitat que tenen monitors i jugadors del nostre club de poder viatjar als Estats Units a l’estiu a col·laborar amb el projecte emergent de Rob Andrews.

Si voleu saber més sobre USA Futsal podeu seguir a Twitter i Facebook les seves pàgines. Així com la del torneig “World Futsal Cup 2016” on va participar el nostre Cadet.

Més tard, el dijous dia 30 el nostre equip infantil va tenir el plaer de poder disputar un partit amistós contra una selecció japonesa. L’equip nipó va venir convidat per la FCF a disputar partits amistosos contra el FC Barcelona i l’AE Babar.

Seguim creixent i seguim sumant moments importants a la història del nostre club, tenim el privilegi de viure esdeveniments únics que fan gaudir molt més d’aquest esport a tots els nostres infants que formen part de l’Associació Esportiva Babar i de la Fundació Pare Manel.