Al Centre Obert, hem començat el nou any amb una nova edició del Programa de Valors, que enguany està centrat en l’educació emocional. Des dels més petits (4 anys) fins als més grans (16 anys) hem començat aquest cicle veient una gran pel·lícula, “Del revés” de Pixar, que ens parla de com les emocions condicionen la nostra conducta, de quines són les seves funcions i de la importància de saber-les identificar i, sobretot, expressar.

IMG_6983

Cada mes, des de gener fins a final de curs, tots els grups farem una activitat relacionada amb les emocions, que ens permetrà a petits i grans conèixer-nos millor a nosaltres mateixos, a entendre i identificar les nostres emocions i les dels altres, i a resoldre de manera positiva els conflictes que puguin sorgir. En definitiva, a créixer com a persones i a gaudir d’un major benestar personal i social.

IMG_7073Us deixem amb unes quantes impressions dels infants del Centre Obert sobre la pel·lícula “Del revés”:

K.V (9 anys): Aquesta pel·lícula em fa pensar en lo important que són els sentiments, i una persona sense sentiments no és una persona.

C.M (6 anys): A mi m’agradaria ser l’Alegria, perquè té un vestit molt maco i perquè m’agrada molt riure.

A.E (7 anys): El meu personatge preferit és l’Alegria porque mola mucho. El de la Por és el que menys m’agrada, perquè la Ràbia li crema el cul. De gran m’agradaria ser la Ràbia, perquè té foc al cap i pot cremar el cul dels altres.

F.A (10 anys): Me gusta mucho cuando sale la Riley de bebé, y la Alegría pulsa un botón y ella se ríe.

P.L (11 anys): Me gusta mucho la peli pero me dio un poco de pena porque al final la Tristeza cambia los recuerdos. Però a la vegada és ella la que ho arregla tot.

 

IMG_7080