Benvolguts i benvolgudes!!

 

Fem una nova entrada al blog per un motiu que ens omple d’orgull i que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres.

Aquest Diumenge dia 19 a les 10:30 h el nostre Aleví de l’AE Babar juga un partit molt important al Complex Esportiu de la Guineueta ( C/Castor s/n).

Ens juguem el liderat de la lliga davant un gran equip com és el Riudellots que ens treu 2 punts d’avantatge, fet pel qual si guanyem ens posaríem per davant de cara al que queda de competició. Portem més de 6 mesos treballant de valent per encarar la recta definitiva del campionat i ens faria moltíssima il·lusió rebre tot el recolzament possible d’una grada plena de samarretes blaves que representin el color de la indumentària que porten els nostres petits.

No podem prometre guanyar perquè el futbol sala és un esport impredecible i davant hi haurà un gran rival, però el que prometem és que competirem amb molta energia i ensenyarem el que em treballat i après al llarg de la temporada.

Les nostres ganes i l’energia de la grada ens faran imparables d’això no en tenim cap mena de dubte! Per això demanem que aviseu a tothom, que vingueu a veure’ns jugar i veureu com passeu un gran matí esportiu i emocionant. I no només avui, sempre esteu convidats a veure totes les categories de l’AE Babar ja siguin federats o escolars!

 

US HI ESPEREM DIUMENGE!!! EL VOSTRE ÀNIM ÉS LA NOSTRA ENERGIA!!

_20141224_203309