Com cada setembre hem preparat el nou curs 2012-13 amb tot l’equip d’infància de la nostra entitat. Enguany tenim moltes il·lusions que venen marcades per alguns canvis que ens hem plantejat amb l’objectiu de poder donar una millor resposta educativa als nostres infants i joves.

Les inscripcions han estat un èxit, hi ha unes 220 places ocupades per nens i nenes de 4 a 16 anys, malauradament ens hem vist en la necessitat de tenir llista d’espera, ja que no podem donar cabuda a la gran demanda que rebem.

Tots aquests infants començaran el curs el 8 d’octubre, els més petits gaudiran d’un espai de ludoteca on tindran un munt d’activitats pensades per estimular-los en diversos àmbits, a  la vegada que reforcem el seu procés d’aprenentatge. Els mitjans aquest curs s’estrenen en el reforç escolar i també faran diversos tallers específics i una activitat d’iniciació esportiva. Amb els nens de 8 a 12 anys farem una intervenció més intensa de 4 tardes a la setmana amb una programació que engloba el reforç escolar, la informàtica, l’esport, tallers, un treball en valors i un espai de grup més lúdic. Els nois i noies de l’ESO també tindran un estudi assistit i dues tardes de joves on poden trobar una oferta específica per aquesta franja d’edat, per omplir el seu temps de lleure.

Com sempre tot això no seria possible sinó hi hagués un gran equip de voluntaris que ens ajuden, uns espais com l’Escola Aiguamarina o el Casal de Barri de Verdum que acullen a tots aquests infants, i un equip d’educadors amb una gran motivació i implicació que fan que un curs més tot rutlli i puguem seguir fent la nostra tasca al barri.

Moltes gràcies a tots i bon curs 2012-2013!


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 13. Octubre 2012