El passat 28 d’octubre vam gaudir de la festa de la Castanyada. Aquest any vam fer una festa comunitària entre la Fundació Pare Manel, l’AMPA de l’Escola Aiguamarina i el Casal de Barri de Verdum.

A l’Escola Aiguamarina vam realitzar tallers i activitats pels més petits. Tallers de maquillatge, màscares i jocs al pati dinamitzats per les famílies de l’escola i la Fundació Pare Manel.

Al Casal de Barri de Verdum vam realitzar amb els nois i noies de l’ESO, un túnel del terror per tot aquell que volgués gaudir. Us deixem amb un recull en primera persona.
OPINIÓ PERSONAL DE DIERIC OCHOA
Para mi el túnel del terror estaba bien organizado pero, en un momento dado, se desmoronó todo. También me pareció divertido a la vez que ¨aterrador¨. La verdad, yo no tenía tantas ganas de hacerlo porque no creía que iba a venir tanta gente, pero desde que vi que venía tanta gente para entrar en nuestro túnel del terror me dieron fuerzas, emoción y ganas de dar el 100% en mi papel de zombie. La verdad es que me encantaron la caras que tenían las personas a las que asustaba y por un momento me sentí como un zombie de verdad. Fue esa sensación la que me subió la adrenalina.
OPINIÓ PERSONAL DE MAMEN CURADO

Al casal de barri de Verdum vam celebrar el túnel del terror el dia 28 d’octubre. El vam fer els grups 9 i 10 per als nens petits i les famílies. Ens ho vam passar molt bé i ens vam disfressar tots.

El túnel del terror va començar amb l’entrada tota decorada amb teles negres. Tot seguit al bany hi havia una nena disfressada de monja morta, després hi havia un cementiri , on hi havia un cartell on posava «Entrar o morir».

Cap al final del túnel hi havia una sala plena de zombis, per on s’havia de sortir.