El passat dia 22 de juny, vam organitzar com a cloenda del curs la festa dels Voluntaris, que va consistir en una ponència a càrrec del psicòleg Joan Quintana i que podríem incloure en el apartat de formació que fem per tots els voluntaris que col·laborem a la FPM.

El Sr. Quintana es un expert en Coaching que treballa en la formació de professorat en centres educatius i amb  col·lectius en situació vulnerable.

D’una manera molt col·loquial i amb una gran professionalitat ens va explicar el que sempre espera la gent, encara que sigui de una manera inconscient: El Reconeixement. Aquesta espera ja la tenim des dels nostres primers dies.

Va incidir en el que el voluntari no solament dona, sinó que rep molt més del que es creu i crec que tots els que ho fem, ho podem constatar.

Després es va fer la presentació del Grup de Treball del Voluntariat, que va explicar la tasca feta durant el curs, amb totes les activitats que es van programar i animant a la gent a participar el curs vinent  ja que es tracta d’un grup obert i transversal.

I amb un piscolabis vam acabar la festa, desitjant-nos un bon estiu.