Comença el 2015 i amb ell iniciem el programa d’educació en valors, un programa que es treballa de forma tranversal a tot el Centre Obert. Pensem que treballar aspectes de l’educació emocional a partir de diferents dimensions (el jo, la família, el centre obert…) pot ser una estratègia que permeti treballar les emocions des de situacions més explícites i comprensibles per part dels infants.
Així mateix, pensem que és a partir d´aquestes situacions des d’on podem generar situacions més significatives pels infants i que marquin un punt de partida des d’on treballar aspectes relacionats amb les emocions i desenvolupar la intel•ligència emocional.
Avui el grup 7 hem fet la primera sessió dedicada a treballar les emocions al voltant del “jo”, és a dir de les nostres pròpies emocions, com les gestionem, identifiquem, com ens fan sentir els altres…
Hem fet una dinàmica per fomentar l’autoestima i treballar la imatge que tenen tots i totes les participants del grup dels seus companys/es. Ha estat una tarda intensa i plena d’emocions. Seguirem treballant com a grup i com a individus.

                        IMG_1883IMG_1884

IMG_1886