El canvi d’època en el que vivim submergits es troba replet d’incerteses i d’alguna que altra certesa. Entre les poques certeses que ens queden, trobem la del retrobament de l’esser humà amb el millor de si mateix, amb la seva capacitat de generar vincles de solidaritat i cooperació, entenent que som relació i retrobament. El voluntariat sorgeix en aquelles persones que han descobert que l’esser humà qualsevol la que sigui la seva situació econòmica o moment de vida, és digne d’estima, de respecte i d’admiració.

El voluntariat com a experiència personal és una experiència carregada de vida, de reflexió i de feina en equip. Ens sentim molt contents/es de tota la gent que arriba a la Fundació per oferir-se a participar d’aquesta proposta. Gràcies a aquestes persones, generoses i compromeses, aconseguim que els nostres projectes siguin especials. La seva opinió, la seva participació i la seva visió són molt importants en la definició constant de les nostres accions.

Tots junts, voluntaris, professionals, col·laboradors, persones en pràctiques professionals… compartim el compromís amb la infància i la joventut més vulnerable de Verdum-Roquetes. Ells i elles són els receptors finals de tos els nostres esforços.

Ara el curs està començant i és un bon moment per fer una crida per si voleu començar a caminar pel sender del voluntariat.  Un camí que es va fent poquet a poquet, sense estridències.

Si teniu ganes de caminar amb nosaltres i disposeu d’una mica de temps contacteu amb la Fundació Pare Manel i comencem a parlar-ne!!. I si teniu ganes, però no disposeu de gaire temps, parlem-ne també, segur que trobarem algun servei que s’adapti perfectament a la vostra dedicació.

Us hi esperem!!

Fundació Pare Manel


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 13. Octubre 2012