Screenshot_2016-01-24-16-57-40-1

Després de molts mesos de competició, aquesta està arribant a la fi. Per part dels més petits, els Benjamins i els Alevins han complert els seus objectius. Els benjamins, en un grup molt fort, ha quedat en una molt bona cinquena posició després de competir en una lliga que ha estat molt competitiva des de principi a final. Per altra banda els Alevins, després d’una temporada molt difícil en la que l’objectiu era mantenir la categoria, ho ha aconseguit a falta de set jornades per al final de la lliga amb molt d’esforç.

Els Infantils a falta de dues jornades per al final del campionat de lliga de segona divisió, depèn d’ell mateix per emportar-se la lliga i així aconseguir l’ascens a primera divisió després d’una magnífica temporada.

Els Cadets han de guanyar els dos últims partits que els queden i esperar que l’Escola Pia guanyi al Cet10, rival que s’enfrontarà al mateix cadet l’ultima jornada de lliga. En aquest cas, si guanyem podríem ascendir a la primera divisió com a segons classificats.

Els juvenils després d’una temporada amb moltes pujades i baixades, estan entre els cinc primers. L’any que vé tornaran a competir a la primera divisió juvenil.

Per últim, el Senior Femení després d’una gran temporada on ha estat líder de la competició durant molts partits, quedarà classificat entre els sis primers de la competició i tornaran a competir a la segona divisió catalana femenina.

FB_IMG_1446844019254

Aquest any, cap dels nostres equips escolars jugaran les fases dels campionats de Barcelona. Però no tot és guanyar, els nostres nois i noies dels equips escolars ho han passat molt bé i han aprés moltíssim.

#vamosbabar #babarlive #babarescolar

FB_IMG_1457004433551