Ja fa més d’un any que la Fundació Pare Manel està participant en la dinamització dels tallers per a famílies per treballar les relacions dels pares i mares amb els seus fills i filles. Hem fet 3 tallers un a cada trimestre amb famílies amb nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 11 anys i l’últim per adolescents.

Cada divendres hem pogut gaudir del plaer de treballar en GRUP, experiència que ha generat espais de reflexió, de diàleg, de discussió, de riure i sobretot de creixement personal.

Aquest curs destacaria dues fites importants que s’han aconseguit. Per una banda, la incorporació dels HOMES al taller i que per fi hem tingut l’oportunitat de traspassar barreres i de comptar amb pares valents i sensibles que han aportat la visió masculina que tanta falta ens feia en el grup. I en segon lloc, que de nou les sessions compartides amb els pares i mares i els fills i les filles han tingut un potencial extraordinari aconseguint emocionar-nos a tots i generar espais de molta connexió i complicitat. Agraïm a tots els nois i noies la seva implicació i el fet d’haver contribuït amb les seves aportacions a poder aprofundir més en la tasca d’acompanyar-los en el context de la família.

A la darrera sessió vam tancar amb “diplomes” per a tots els participants que demostraven com cada un ha enriquit i ha aportat el millor de sí mateix al grup. La valoració general va ser molt positiva, una mare va dir que ella anomenaria als tallers “el punto de desahogo” i totes comentaven que estaven agraïdes i que valoraven l’espai com un lloc on cuidar-se i on retrobar-se amb elles mateixes, i on connectar amb les seves emocions… així que de cara al nou curs hem acabat amb ganes de més i millor.