Durant les passades vacances de Setmana Santa i com ja és tradició, la FPM va marxar de colònies! Dues cases de colònies van acollir els prop de 200 infants i joves que van participar d’aquesta gran activitat durant els 3 dies i mig que va durar. Han estat uns grans dies carregats de grans emocions i moltes experiències acumulades.

Les colònies de petits, per infants de 4 a 8 anys, es van realitzar a la casa de colònies de “Els Arcs” a Santa Pau (La Garrotxa, Girona). Unes colònies on la màgia i el misteri dels egipcis, i en especial de Nefertiti, van acompanyar els més petits en la cerca d’un tresor mil·lenari. Un centre d’interès per treballar el respecte per la natura i la cohesió grupal fomentant la imaginació. Sense oblidar la importància d’una bona convivència entre iguals. Per molts d’aquests infants, suposa una gran aventura estar tants dies fora del seu entorn més conegut.

En canvi, a les colònies de grans, per infants de 9 a 17 anys, es van realitzar a la casa de colònies de “Can Solà” a Vilobí d’Onyar (La Selva, Girona). En aquest cas, el centre d’interès girava al voltant d’una visita d’uns personatges extraterrestres que tenien la gran habilitat de controlar el temps. Un temps que es podia guanyar o perdre en funció del comportament, tan grupal com individual. D’aquesta manera, també es vol fomentar la importància de gaudir del temps d’una forma saludable i alternativa i sobretot del bon tracte entre els diferents integrants que habitàvem la casa. Pels grans, uns dies de desconnexió de la ciutat i el contacte amb la natura són una part important en el seu creixement.

Per veure més imatges de les colònies de grans, cliqueu aquí.