Al llarg d’aquest curs els infants de quart de primària del Centre Obert Muntanyès, grup 6, assisteixen a l’Ateneu Popular de Nou Barris on realitzen diverses sessions sobre circ. En elles els diferents talleristes de l’ateneu han estat ensenyant als nens i nenes els materials i tècniques que s’utilitzen a l’hora de fer un espectacle de circ, com per exemple: el monocicle, els malabars, els plats xinesos, el diàbolo, les piruetes i l’equilibrisme.

IMG-20160209-WA0014

 

Fins al moment han realitzat un total de cinc sessions on a poc a poc han anat millorant les seves habilitats. Tot i així, encara queden unes quantes sessions perquè els més petits segueixin millorant i perquè finalment ens ensenyin tot allò que han après a la mostra final del curs (divendres 10 de juny a la Trinitat Nova).
IMG-20160209-WA0015

Poder gaudir d’aquests petits espais ajuda als infants no només a aprendre habilitats artístiques sinó que com diuen ells mateixos: “venir al circ em permet relaxar-me i tenir més paciència” (A.A 9 anys), “el circ m’ajuda a jugar amb altres nens del casal” (K.V 9 anys). Així com també ajuda a veure els més petits altres indrets i zones del seu entorn més proper, a la vegada que els estimula a observar una vessant més solidaria i compromesa amb IMG-20160209-WA0010el context on viuen.

Des del Centre Obert Muntanyès estem molt contents que l’Ateneu Popular de Nou Barris compti amb nosaltres per a realitzar els seus projectes. Al mateix temps que també agraïm molt especialment la seva tasca transformadora en el districte   de Nou Barris.