001Ara ve Nadal, i un any més, a la Fundació no tanquem per vacances, més aviat obrim les portes per donar vida al Casalet d’Hivern. Aquest any el casalet es farà els dies 2, 3 i 4 de gener, i durant aquests dies podrem gaudir de diferents activitats, com ara sortides, tallers, jocs…

El Nadal és un moment màgic, amb moltes opcions pensades pels nens i nenes, i volem que els nens i nenes del centre obert també en gaudeixin, i perquè no, també els adults. És per això que ens les hem enginyat per trobar activitats ben divertides i atractives per tothom, per exemple, els més petits podran descobrir el cel, les històries de les constel·lacions, el Sol, la Lluna, les característiques dels planetes… amb la màgia del Planetari Bombolla.

D’altres podran experimentar l’entorn natural i els animals amb els cinc sentits, descobrint la selva tropical, la seva vegetació, i els seus animals: tortugues, serps, insectes. També hi haurà qui visitarà el Festival de la Infància, un espai de joc pensat per la canalla, on podran realitzar jocs, esports, tallers, i també veure música en directe.

Tampoc no ens perdrem la pista de gel, hi haurà grups que podran passar el fred calçant-se uns patins i fent giravolts a la pista de gel. D’altres descobriran què es pot fer amb la veu, com ara imitar el so dels instruments, com fan els nois del grup Vocal Tempo, un grup de cinc cubans que ens brindaran un recorregut musical pel Carib.

D’altres aprendran a ballar hiphop, aniran al cine, faran circ… en fi, que no ens quedem curts! perquè del que es tracta és que els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé, que visquin el Nadal amb il·lusió, descobrint i gaudint de coses noves, sentint-se especials, reforçant les seves capacitats i donant via a la seva imaginació, als seus somriures, que són la millor recompensa per tots i totes aquelles que tenim la sort de poder compartir aquest temps amb la canalla.

Així que preparats que ja estem escalfant motors per tenir-ho tot ben llest pel casalet!


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 14. Desembre 2012