Una representació de més de 170 clubs han aportat un total de 1.353 jugadors que han participat en els entrenaments de les seleccions comarcals de Futbol Sala durant aquests mesos previs al campionat.

Per part del AEB els nostres sel·leccionats son 6 , dels quals 3 son del benjami i 3 de l’alevi

  1. VICTOR GONZALEZ
  2. EDGAR IBAÑEZ
  3. JOSE SALGUERO
  4. DANIEL MEDINA
  5. SAMUEL SANTIAGO
  6. JOSE DANIEL GONZALEZ

_20141202_183158

 

La 4a edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala comptarà amb la participació d’un total de 54 seleccions comarcals en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet masculí, i cadet base femení.

Cada selecció aportarà una representació de jugadors dels diferents clubs federats. A una setmana vista de la disputa d’aquests Campionats Comarcals de Futbol Sala, analitzem les xifres de tots els clubs i jugadors que han fet possible aquesta representació.

En total, 178 clubs federats han contribuit en aportar els 1.353 jugadors i jugadores federats que han participat en les diferents convocatòries d’entrenaments de les seleccions comarcals, abans de que sortís la llista definitiva que participarà als Campionats Comarcals.

A continuació es detalla, per delegacions comarcals, la representació dels clubs i la participació de jugadors i jugadores durant les sessions preparatòries: