SENIOR FEMENÍ

FB_IMG_1423099512880

Avui parlem del nostre #SENIORFEMENI un equip totalment nou, després d’uns mesos de competició, el nostre equip femení ha agafat una bona ratxa de resultats, demostrant un bon joc i un bon ambient que hi ha a dins del grup, aconseguint guanyar 6 partits consecutius.

Avui parlem amb la Yasmina, una de les jugadores del equip senior femení, una jugadora que de petita ja havia estat jugant al club i que està molt feliç en la nova etapa del senior portant al equip 4 temporades.

Screenshot_2015-02-09-23-55-13

  • Què ha canviat aquest any a l’equip?

Aquest any ha canviat l’equip sobretot en el bon ambient que hi ha al vestuari, hem fet una bona pinya i això ens a portat a aconseguir aquest resultats positius dels quals ara estem aconseguint.

  • Com han encaixat les noves incorporacions al club ?

Les noves companyes van arribar al club per què eren conegudes de les jugadores que hi èrem l’any passat, s’han adaptat molt bé al grup gràcies al gran ambient que reina al vestuari.

  • Després de 6 partits consecutius guanyant com està el equip?

Després de 6 victòries seguides l’equip està en el millor moment desde que ara fa 4 anys es va formar, gràcies sobretot a que el que treballem va sortint poc a poc a la pista .

  • Com afronteu els partits següents després de aquesta ratxa positiva?

Els partits que ens queden els afrontem amb molta humilitat pero no ens enganyem volem guanyar el màxim de punts possibles, però sempre amb els peus al terra amb molt treball, en un futur, podem aconseguir coses importants.

  • I la última pregunta com espereu acabar la temporada?

Esperem acabar la temporada entre les 4 primeres de la classificació, després de aquesta ratxa bona de resultats el equip està “a tope” i amb ganes de jugar cada partit com si fos el últim, ho donarem tot fins a final de temporada.

#vamosbabar