roses_00_web
Fotografia: Rodrigo Griffon

15 anys son els que fa l’Associació Amics de la Gent Gran desenvolupa la campanya Roses contra l’oblit amb l’objectiu de sensibilitzar i mobilitzar la societat contra la soledat que pateixen més de 150.000 persones grans a Catalunya.

Amb aquesta acció es promouen diverses accions solidàries on l’afecte, la rosa i el llibre es converteixen en el millor antídot contra la soledat. L’objectiu central de la campanya és que totes les persones grans soles rebin una rosa per Sant Jordi.

Un producte solidari que es produeix per l’àrea de formació i inserció de la Fundació Pare Manel fruit de la col·laboració amb l’Associació Amics de la Gent Gran. Roses fetes per joves amb baixa ocupabilitat laboral i que col·laboren produint aquestes roses, en format d’agulla, per una campanya tant especial.

Les roses solidàries es posaran a la venda als següents centres: quioscs de La Vanguardia, Abacus, Supermercats Consum, Casa del Llibre i Botigues Natura.

Tot i que les roses es comencen a distribuir la setmana del 8 d’Abril, als quioscs de La Vanguardia es posaran a la venda des del divendres 19 al dimarts 23 (ambdós inclosos). El preu de la rosa solidària és de 4 euros.

Si vols més informació de la campanya aquí trobaràs molta

Col·labora amb aquesta acció tan especial!!

 


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 15. Març de 2013