cropped-ravalapartmentsLa Fundació Pare Manel ha rebut el suport i la col·laboració d’aquesta ONG amb la qual hem reformat la ludoteca de petita infància al barri de Roquetes… voleu saber què fan? Voleu veure fotos de les obres?… doncs llegiu la seva presentació i aneu al seu blog!!

Som una ONG nascuda al 2011 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social.

La idea del projecte neix d’algunes persones que volien servir als altres, i que aprofitant el seu coneixement en el món de l’obra, van decidir posar les seves capacitats, temps i recursos per a que persones que vivien en pisos en males condicions, però no es podien pagar una reforma, poguessin millorar les seves condicions.

La nostra forma d’actuar és senzilla, detectar una necessitat (normalment a través d’altres organitzacions que col·laboren amb nosaltres), visitar el pis i fer una avaluació del que podríem fer, i trobar un cap de setmana per poder realitzar la reforma amb tot l’equip de voluntaris.

Actualment el projecte compta amb dos equips de voluntaris d’unes deu persones, alguns amb experiència professional, altres amb bona voluntat, disposades a embrutar-se i suar pels altres.


Newsletter de la Fundació Pare Manel
Nº. 14. Desembre 2012