Ahir va ser un día gran a la Guineueta, els nostres amics d’usa futsal ens visitaven per disputar uns amistosos .

Els nostres Alevins es varen enfrontar contra un combinat de nois sub12 tot i que els nois d’usa físicament i cuasi d’edat eren mes grans els nostres Alevins s’en vam emportar la victoria en un molt Bon partit dels dos equips per 5 gols a 2 .

FB_IMG_1456912584521

D’altra banda els nostres Infantils + alguns cadets vam jugar contra la seleccio Sub16 d’usa Futsal un partit molt intens i que ens varem posar 6-2 a favor guanyant, pero el nivell físic del jugadors del EUA era molt superior i a mitja que els minuts anaven avançant desgastaba molt els nostres jugadors a causa del ritme tant alt del partit, el partit va acabar amb empat a 7 al marcador despres d’una remuntada dels nois d’usa futsal els nostres nois varen empatar en l’últim minut el partit .

FB_IMG_1456912616080

Per últim les nostres noies del Cadet Femeni van perdre per 2 gols a 3 en un gran partit que es va disputar al institut de la guineueta contra la seleccio femenina sub14 de @USAFutsal.

Al acabar els partits els jugadors i tecnics de @USAFutsal es van desplaçar fins al local social del nostre club @aebabar per disfrutar d’un sopar ben merescut i aixi coneixer mes de nosaltres.