Ahir diumenge els nens i nenes del grup 3 del Centre Obert van participar al concert “Un món de cançons” dintre del projecte ClaveXXI de l’Orfeò Català.

Durant tot aquest curs els infants de primer han assistit a assaigs setmanals amb la Quima, la directora musical. Aquests moments els hi han aportat valors i aprenentatges lligats al món de la música, han aprés moltes cançons i sobretot s’ho han passat d’allò més bé.

IMG_20160407_182741

Finalment, va arribar el tant esperat dia del concert. Vam quedar amb totes les famílies i els infants a les 9h al Casal per anar tots junts fins al Palau de la Música. Una vegada allà els nens i nenes, molt emocionats, van entrar a fer un assaig general i mentrestant algunes educadores van aprofitar per fer una visita cultural pel centre de Barcelona amb les famílies.

IMG_20160522_093346

A les 12h va donar inici el concert. Aquest estava dividit en cinc parts i cadascuna d’elles representava un continent. Els grup dels més petits, on participaven els infants del nostre Centre Obert, cantaven cançons d’Àfrica. Vam poder gaudir de cançons com “Siahamba” (Sud-Àfrica), “A Ram Sam Sam” (Marroc) o “Tue, tue” (Ghana). Per finalitzar el concert, tots els participants de la cantata van interpretar junts la sardana “L’Empordà”.

IMG_20160522_122911

Tot plegat va ser molt emocionant i tant famílies com infants van gaudir molt, sobretot aquests últims que van viure una experiència única.