El passat diumenge 7 de maig es va celebrar la 37a Cultura va de Festa que aquest any duia per lema “Celebrem la diversitat”. La trobada va tenir lloc en un marc fantàstic com és el parc de la Guineueta i ens va acompanyar un preciós dia de primavera.

Durant tot el dia, tant petits com grans, van tenir la possibilitat de gaudir d’un gran nombre d’activitats de tot tipus.

 

 

 

 

 

 

 

La Fundació Pare Manel vam muntar una paradeta informativa on es podien adquirir productes elaborats pel joves del projecte FIL. Els integrants del projecte d’Inserció també van realitzar la serigrafia de les samarretes oficials de la Cultura va de Festa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per altra banda, l’àrea d’Infància i Adolescència vam participar a l’espai infantil dinamitzant diferents activitats amb altres entitats del territori i que formen part de la Coordinadora Infantil de Nou Barris.



Així doncs, volem fer un agraïment a totes les entitats que van participar en aquesta gran festa del districte de Nou Barris i a totes les persones que hi van assistir. Esperem ser moltes més en la propera edició!